Politica de Confidențialitate

Conform Regulamentul (UE) 679/2016 al Parlamentului European privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si conform cerintelor Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. Best Grup Services SRL. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de dvs. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii si livrarii produselor comandate.

Prin completarea datelor dvs. in vederea crearii si/sau de a comanda produse de pe site, declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. cu caracter personal sa fie incluse in baza de date a companiei online si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date cu caracter personal sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre Best Grup Services SRL.pentru scopurile mentionate mai sus, inclusiv scopuri de marketing, reclama si publicitate si de urmarire a vanzarilor si comportamentului utilizatorului/consumatorului.

Securitatea datelor personale

Ne obligam sa nu facem publice si sa nu vindem baza de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostril. Datele personale sunt protejate de parola de acces la contul dvs. si este imposibil pentru noi sau altcineva sa afle aceasta parola. Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site (facturarea si livrarea produselor comandate). Daca utilizati acest website, sunteti direct raspunzator pentru pastrarea confidentialitatii numelui de utilizator si parolei contului dvs. si de restrictionarea accesului la calculatorul dvs. si sunteti de accord sa acceptati responsabilitatea pentru orice activitate care se desfasoara sau se va desfasura in cont sub numele de utilizator si parola dvs.

Conform Legii nr.677/2001, beneficiate de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea lor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail bratarialpine@gmail.com

Daca unele din datele dvs. sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. S.C. Best Grup Services SRL. se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, adresa de facturare,adresa de livrare si adresa de e-mail.

S.C. Best Grup Services SRL. nu incurajeaza Spamul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site. Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii referitoatre la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail bratarialpine@gmail.com


Compania noastra nu prelucreaza si nu stocheaza date personale ale clientilor, nefiind autorizata in acest sens de Autoritatea nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.


www.bratarialpine.ro va stoca datele dumneavoastra de contact, respectiv telefon,  adresa pentru expeditie, adresa de email, cat timp este necesar pentru a le folosi in scopul in care le-ati furnizat.


Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege,respectiv  dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.