Despre noi

Albert Alpine este un brand creat din pasiunea pentru tot ceea ce tine de natura, miscare, aventura si cunoastere. Este proprietate a SC. Best Grup Services SRL, fondatorul companiei fiind un pasionat de calatorii in mijlocul naturii, aceasta pasiune reflectandu-se si in logo-ul brandului. Litera A de la Albert poarta simbolul infinitului dorind prin aceasta sa aducem un plus de energie purtatorilor de bratari alpine de la Albert Alpine. Grija, atentia si detaliul sunt elemente definitorii in crearea accesoriilor alpine de la Albert Alpine, acestea fiind lucrate 100% manual in atelierul propriu.


Albert Alpine este un brand inregistrat la OSIM ce  produce bratari originale din snur paracord si snur PP (grosime 2,3,4 si 5mm) folosit in diverse activitati montane altele decat cele care implica actiuni de catarare sau de siguranta. Atat snurul paracord cat si cel PP folosit in crearea bratarilor alpine by Albert Alpine NU ESTE PENTRU CATARARE  si nu poate fi folosit in actiuni de care depind  viata si integritatea persoanei.


Cu toate ca acest tip de bratari exista pe piata, forma sub care sunt create bratarile alpine by Albert Alpine, cromatica culoriilor si tipurilor de snururi , modul de impletire a snururilor precum si cheitele de inchidere folosite, aduc nu numai un  caracter de noutate si originalitate produselor dar si o valoare prin prisma faptului ca bratarile create de Albert Alpine sunt 100% lucrate manual in atelierul propriu cu deosebita  grija si atentie.


Fiecare bratara alpina Albert Alpine este un pas spre natura, spre dorinta de cunoastere si aventura, o provocare pentru fiecare dintre noi.


De aceea bratarile alpine Albert Alpine nu au varsta, se adreseaza tuturor indiferent de stilul de viata si pot fi accesorizate la tinute sport, casual, elegant,  atat in mediul urban cat si in mijlocul naturii.