Cum cumpăr?

Modul de cumparare online al produselor pe site-ul www.bratarialpine.ro este următorul:


1. Prin crearea unui cont de utilizator:

 În partea de sus a site-ului există un link numit "Inregistrare" pe care trebuie sa faceti click. In urma acestei actiuni veti fi directionat intr-o pagina  unde puteti să creati un cont nou de utilizator. După crearea acestuia, vă autentificati cu o adresa de email valida si parola setată, iar apoi adăugati produsele dorite în cosul de cumpărături. Când ati terminat de adăugat produsele în cosul de cumpărături, intrati în zona "Cosul de cumpărături" si aici dati click pe butonul "Comandă". Urmati apoi pasii din această pagină până primiti mesajul "Comanda dvs. a fost plasată cu succes".


2. Fără a crea un cont de utilizator

Adăugati produsele dorite în cosul de cumpărături, apoi intrati în cosul de cumpărături, prin click pe link-ul "Cos de cumpărături" din partea de sus a paginii. Odată ajuns în cosul de cumpărături, apasati butonul comandă si veti fi redirectionat în pagina de plasare a comenzii. Aici veti putea opta prin bifarea optiunii "Comanda fără cont" să cumpărati online fără a avea un cont pe site-ul nostru.

Pentru orice nelămuriri sau detalii legate de procesul de achizitie online vă rugăm să sunati la 0723.619.313, număr disponibil de luni până vineri între 09:30 - 17:30.


Vă multumim!


Echipa Albert Alpine