Toate datele inscrise de dumneavoastra sunt stocate si securizate si nu vor fi divulgate unor terte companii sau persoane. 


Compania noastra nu prelucreaza si nu stocheaza date personale ale clientilor, nefiind autorizata in acest sens de Autoritatea nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.


www.bratarialpine.ro va stoca datele dumneavoastra de contact, respectiv telefon,  adresa pentru expeditie, adresa de email, cat timp este necesar pentru a le folosi in scopul in care le-ati furnizat.


Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege,respectiv  dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.